BallkanKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Di Majo në Prishtinë: Idetë për ndryshim të kufijve të Ballkanit janë aventurizëm politik

– Ministri i Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar të Republikës së Italisë, Luixhi Di Majo, i cili sot po qëndron për vizitë zyrtare në Kosovë, i hodhi poshtë si të papranueshme “thirrjet për ridizajnim të kufijve” të Ballkanit dhe paralajmëroi për rrezikun nga “lindja e sërishme e presioneve nacionaliste” në rajon, informon korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Back to top button
Close
Close