0_Магазин.ПорталМагазин

Ди-џеј Матс се приклучи во хуманитарната акција „Со срце за Цобе“

Во хуманитарната акција „Со срце за Цобе“ се вклуи и хип-хоп ди-џејот Матс. Тој подготви специјална кутија за донации за Слободан Попов - Цобе, која што ќе ја носи насекаде на неговите настапи во следниот период.

Скопје, 13 август 2020 (МИА) – Во хуманитарната акција „Со срце за Цобе“ се вклуи и хип-хоп ди-џејот Матс. Тој подготви специјална кутија за донации за Слободан Попов – Цобе, која што ќе ја носи насекаде на неговите настапи во следниот период.

Идејата е секој од присутните на неговите настапи, да донира со срце за Цобе.

За операцијата на Цобе се потребни 50.000 евра, а со заеднички сили сите заедно ќе се потрудиме да ги собереме.

Со срце за Цобе сите организирано донираме за да спасиме млад живот на следниве броеви и сметки:

Броеви за донација:

A1 143-463

Телеком 143-103

Сметка за донација:

Донација од Македонија:

Трансакциска сметка 200003505609092

Стопанска Банка АД Скопје

Донација од странство во евра:

Стопанска Банка АД Скопје, 11 Октомври бр. 7, Бранч Скопје

IBAN CODE: MK 07200003505611129EUR

SWIFT CODE: STOBMK2X

Цел на дознака: Донација за Слободан Попов

Линк за донација GoFundMe: https://www.gofundme.com/f/jay7xw-medical-treatment. см/сп/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close