0_Web_АктуелноМакедонија.СлајдерПолитика

Дијалог за реформските процеси во правосудството, постигнатите резултати и клучните предизвици

Во организација на Институтот за европска политика денеска во Скопје ќе се одржи дијалог за политики „Имплементација на Стратегијата за реформа на правосудниот сектор 2017–2022 година со Акциски план - До каде сме и што понатаму?“.

Back to top button
Close
Close