Линк во живоМакедонија.СлајдерПолитика

Прес за дијалогот за јавни политика за реформите во правосудството (во живо)

Во организација на Институтот за европска политика денеска во Скопје ќе се одржи дијалог за политики „Имплементација на Стратегијата за реформа на правосудниот сектор 2017–2022 година со Акциски план - До каде сме и што понатаму?“.

Back to top button
Close
Close