Оригинални текстови

Дијагностички имиџинг–центар за откривање болести во рана фаза во „Аџибадем Систина“

Брза и прецизна дијагноза на сите болести, снимки со висок квалитет и резолуција, минимална доза на зрачење, скратено време на снимање и комфор за пациентите, се главните предности на медицинската технологија со која располага дијагностичкиот имиџинг–центар на Клиничката болница „Аџибадем Систина“.

Back to top button
Close
Close