0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - SllajderAnalizëMakedonija.SlajderShoqëriVideo deklaratë

Dhuna seksuale nuk ndodh në një vakum – gratë viktima simbol i rezistencës

Dhuna seksuale nuk ndodh në vakum. Ajo ndikohet nga sistemi shoqëror që përfshin edhe vendin e punës. Gratë që kanë pësuar dhunë seksuale nuk janë viktima, ato janë heroina, kanë arritur të mbijetojnë, të përballojnë dhe të vazhdojnë në jetë. Këto gra janë simbol i rezistencës ndaj dhunës. Ky është mesazhi i psikologëve të cilët ua dërgojnë në mënyrë të palodhshme të gjitha grave - luftëtare, të cilat janë përballur me këtë lloj dhune.

Back to top button
Close
Close