BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Dhuna nga Gaza përhapet ndaj Bregut perëndimor, janë vrarë të paktën 10 palestinezë

Dhuna nga Rripi i Gazës sot u përhap në Bregun Perëndimor, ku janë vërejtur protesta më të mëdha nga viti 2017 - qindra njerëz në të paktën nëntë qytete dogjën gomave të automobilave dhe hodhën gurë ndaj

Back to top button
Close
Close