BallkanBallkan.Portal

Dhuna ndaj kafshëve në Greqi do të cilësohet si vepër penale

Brutaliteti dhe maltretimi i kafshëve në Greqi do të cilësohet si vepër penale me dënime më të ashpra dhe mundësi për burgim sipas amandamentit ligjor të përgatitur nga Ministria e Bujqësisë, kumtoi gazeta "Katimerini".

Back to top button
Close
Close