0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Dhjetë qytetarë janë pranuar në Klinikën e toksikologjisë natën e Vitit të Ri, gjashtë të mitur

Pesë burra dhe pesë gra janë trajtuar në Klinikën për toksikologji në Shkup gjatë kohës së natës së ndërrimit të motmoteve. Kryesisht kanë qenë të moshës deri 22 vjet, ndërsa më i riu ka pasur 16 vjet.

Back to top button
Close
Close