КултураКултура.Портал

„Детска фантазија“ – изложба на скулптури од Ненад Тонкин

Во Галерија МКЦ вечерва во 20 часот ќе се отвори изложбата на скулптури „Детска фантазија“ од Ненад Тонкин. 

Back to top button
Close
Close