0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Детален увид во процесите на увоз и извоз при купување преку интернет

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија (АЕТМ)  преку платформата „eCommerce4All.mk“ на едно место ги прикажува сите курирски компании во држава, каде транспарентно се прикажани ценовниците и можностите за испорака на пратки кои тие ги нудат, што, според денешното соопштение од АЕТМ, ќе доведе до зголемена конкурентност и транспарентност за локалните компании за е-трговија и крајните клиенти. Дополнително, преку овој модул, а во соработка со Царинската управа на Република Северна Македонија, ќе овозможат детален увид во процесите на увоз и извоз при купување преку интернет.

Back to top button
Close
Close