BiznesBiznis.SlajderEkonomi

Despotovski: Nga fillimi i këtij viti janë nënshkruar pesë marrëveshje, ndërsa po negociohet me më shumë për mbi 300 milionë euro investime

Në katër muajt e parë të këtij viti janë nënshkruar pesë marrëveshje me investitorë të rinj dhe aktual, ndërsa është duke u negociuar me më shumë kompani për vëllimin e investimeve i cili tashmë i ka arritur mbi 300 milionë euro, kumtoi drejtori i Drejtorisë së ZZHTI, Jovan Despatovski.

Back to top button
Close
Close