0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikëVideoVideo deklaratë

Deskovska: Gjykata Kushtetuese duhet ta ndërmarrë rolin e mbështetësit të Kushtetutës dhe të kushtetutshmërisë

Shkup, 12 shkurt 2019 (MIA) - Në sistemin e mbrojtjes së të drejtave njerëzore dhe në përgjithësi kujdesin për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë Gjykata Kushtetuese padyshim që ka një nga rolet më të rëndësishme dhe duhet ta ndërmarrë rolin e mbrojtësit të Kushtetutës dhe të kushtetutshmërisë, e jo të jetë faktor i cili do të shkaktojë lëkundje kushtetuese.

Back to top button
Close
Close