0_Maqedoni.PortalPolitikëVideo deklaratë

Deskoska: Janeva para se të shkarkohej ka dorëzuar kërkesë për buxhetin e PSP-së

Katica Janeva para se të shkarkohej ka dorëzuar kërkesë për buxhetin për Prokurorinë Speciale Publike dhe në pajtim me ligjin, Ministria e Financave është e obliguar ta respektojë kërkesën, deklaroi ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska, duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve pse janë paraparë 3,7 milionë euro për PSP-në në Buxhetin për vitin 2020, kur ai institucion më nuk ekziston.

Back to top button
Close
Close