0_Maqedoni.PortalPolitikë

Derkovski: Zgjedhjet nuk paraqesin klaster për përhapjen e koronavirusit

Kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve Oliver Derkovski konsideron se zgjedhjet nuk paraqesin klaster për përhapjen e koronavirusit dhe se këtë e kanë treguar edhe zgjedhjet parlamentare që u organizuan gjatë verës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close