Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Deri tani 315 qytetarë të Tetovës janë përfshirë në prishjen e rendit dhe qetësisë publike

Në nëntë muaj të vitit në fushën e Sektorit për Punë të Brendshme në Tetovë, numri i shkeljeve në fushën e rendit publik dhe qetësisë është ulur në katër për qind në krahasim me vitin e kaluar, sipas të dhënave nga shërbimi analitik. Sipas analizës, gjatë periudhës janar - shtator të vitit 2020 ka pasur 221 raste të shkeljeve të tilla, në të cilat janë përfshirë 315 persona.

Back to top button
Close
Close