BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Deri më 30 shtator dorëzimi i kërkesave për subvencione në bujqësi sipas Programit 2020

Bujqit të cilët në  afatin paraprak  nuk kanë arritur të dorëzojnë  kërkesë për pagesa direkte për vitin 2020, atë do të mund ta  bëjnë  prej sot  deri më 30 shtator, kumtoi Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural.

Back to top button
Close
Close