Дописници МКДОпштински вести

Дератизација и дезинсекција до крајот на месецот во Делчево

- До крајот на овој месец во Делчево ќе биде извршена дератизација на градската канализација и канализацијата во селата Разловци, Тработивиште и Град. Како што информираше Кире Цоневски од Општина Делчево, активностите се дел од програмата за заштита на населението од заразни болести и други заболувања.

Back to top button
Close
Close