BiznesPolitikë

Deputetët diskutuan për ndryshimet në projektligjet mbi shërbimin në ARM dhe për tatimin mbi fitimin

Në pjesën e pasdites së seancës së 39-të parlamentare, deputetët debatuan për Projektligjin për ndryshimin e Ligjit për shërbimin në Armatën e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në leximin e parë dhe Projektligjin për Ndryshimin e Ligjit për tatimin mbi fitimin, në leximin e parë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Таг
Back to top button
Close
Close