0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Deputetët debatojnë për plotësimet e Ligjit për financimin e komunave

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut në kuadër të seancës së 21-të po debaton për Projektligjin për plotësim të Ligjit për financimin e njësive të vetëqeverisjes lokale, me procedurë të shkurtuar, e cila është pjesë e pakos së masave antikrizë, gjegjësisht qëllimi është që të sigurohen të ardhura të qëndrueshme dhe të lehtësohet funksionimi i komunave gjatë KOVID-19 për vitin 2021.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close