Фотосервис

Денови на медиумска писменост 2019

Амбасадорот на ЕУ Самуел Жбогар и амбасадорот на Мисијата на ОБСЕ Клеменс се обратија на Конференцијата „Денови на медиумска писменост 2019“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close