Дописници МКДОпштински вести

Денови на македонските музеи во Крива Паланка

Локалната установа Градски музеј- Крива Паланка со финансиска поддршка на Министерството за економија и општината го спроведува проектот „Денови на македонските музеи“, што ќе се одржи на 27 и 28 септември во градот.

Back to top button
Close
Close