БалканБалкан.Портал

Денот на антифашизмот ја подели владејачката ХДЗ

Денот на антифашистичката борба, што првиот хрватски претседател Фрањо Туѓман го стави на листата на празници, ја подели владејачката Хрватска демократска заедница дали денот треба да се прославува или да се укине

Back to top button
Close
Close