Политички партии

Демократски сојуз:Врвен национален и стратешки приоритет е полноправно членство во ЕУ

За Демократскиот сојуз врвен национален и стратешки приоритет е полноправно членство во Европската унија,за што постои граѓански и политички консензус.

Back to top button
Close
Close