Оригинални текстови

Демант од Град Скопје на изјавата на Митева од ВМРО-ДПМНЕ во врска со остранетите дрва на „Орце Николов“

Ги демантираме дезинформациите од страна на ВМРО-ДПМНЕ дека „Град Скопје и Општина Центар имале решение за сечење на 3 дрва, а исекоа 10“.

Back to top button
Close
Close