Општински вестиОригинални текстовиСкопје

Демант на градоначалникот Богдановиќ на изјавата на Антоанета Трајковска од ВМРО – ДПМНЕ

„И благодарам на Антоанета Трајковска што ги потсети граѓаните, но и нејзините сопартијци од ВМРО – ДПМНЕ, дека јас како градоначалник на Општина Центар, заедно со администрацијата и советниците, успеавме на правен начин да ги вратиме парите на граѓаните во буџетот на Општина Центар, кои порано завршуваа во туѓи буџети и се трошеа за изградба на споменици, музеи и лична корист“ – изјави градоначалникот Саша Богдановиќ.

Back to top button
Close
Close