0_Maqedoni.PortalPolitikë

Delegacioni kuvendor mori pjesë në onlajn takimet e shkurtit të AP-së së NATO-s

Në organizim të AP të NATO-s dhe NATO-s, më 1 dhe 2 Mars 2021 përmes platformës KUDO, u mbajtën takimet e përbashkëta tradicionale të shkurtit të disa komiteteve të AP të NATO-s dhe Takim i Posaçëm me Këshillin e Atlantikut të Veriut, në të cilin nikoqir gjithmonë është delegacioni i Belgjikës në AP të NATO-s. Këto takime mbahen në përputhje me rregullat e Chatham House, dhe për shkak të ndjeshmërisë së informacioneve të ndara, ato nuk mund të vendosen në publikun e gjerë.

Back to top button
Close
Close