0_Maqedoni.PortalPolitikë

Delegacion parlamentar në sesionin e rregullt të APKE-s në Strasburg

Delegacion i Kuvendit të RMV-së në përbërje të së cilës janë Betian Kitev, Shpresa Hadri dhe Nikolla Poposki në Asamblenë parlamentare të Këshillit të Evropës nga data 26 deri 31 janar 2020 do të marrin pjesë në sesionin e rregullt të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës që mbahet në Strasbur të Francës.

Shkup, 24 janar 2020 (MIA) – Delegacion i Kuvendit të RMV-së në përbërje të së cilës janë Betian Kitev, Shpresa Hadri dhe Nikolla Poposki në Asamblenë parlamentare të Këshillit të Evropës nga data 26 deri 31 janar 2020 do të marrin pjesë në sesionin e rregullt të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës që mbahet në Strasburg të Francës.

Gjatë mbledhjes pritet që AP e Këshillit të Evropës të zgjedh kryetar të ri, ndërsa anëtarëve t’u drejtohen presidentët e Gjeorgjisë, Sallome Zaurabiçvili dhe të Republikë së Moldavisë, Igor Dodon, ministri gjeorgjian për Punë të Jashtme dhe kryetar i Komitetit të ministrave, David Zallkaliani si dhe sekretari i përgjithshëm i porsaemëruar në Këshillin e Evropës, Marija Pejçinoviq- Buriq.

Gjatë sesionit, kanë thënë nga Sektori për informim me publikun, seanca do të mbajnë edhe Komitetet e përhershme të AP të KE-së. fab/

 

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close