0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Делегации од Кабинетот на претседателот присуствуваа на свеченото одбележување на Денот на Републиката во Скопје, Пелинце и Смилево

Делегации од Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија денеска присуствуваа на свеченото одбележување на 2 Август, Илинден - Денот на Републиката во Скопје, Пелинце и Смилево.

Back to top button
Close
Close