Фотосервис

Делегација на Вооружените сили на Романија

Висока делегација на Вооружените сили на Романија, предводена од началникот на ГШ на ВС, генерал-потполковник Даниел Петреску во еднодневна официјална посета на Република Северна Македонија

Back to top button
Close
Close