Политички партии

Делегација на Демократски сојуз положи цвеќе по повод Илинден во Меморијалниот центар Пелинце

По повод големиот државен празник Денот на Републиката - 2ри Август, Илинден на кој се одбележуваат 77 години од Првото заседание на АСНОМ и 118 години од Илинденското востание, делегација на Демократски сојуз положи цвеќе во Меморијалниот центар Пелинце.

Back to top button
Close
Close