КултураКултура.Портал

Дела на Славица Јанешлиева во рамки на серијата презентации на КСП Центар Јадро

КСП Центар-Јадро продолжува со серијата на презентации разговори во живо посветени на македонските визуелни уметници за поголема промоција, како и генерациско поврзување што ќе помогне во воспоставувањето на континуитет и интензивирање на дијалогот на локалната уметничка сцена.

Back to top button
Close
Close