Општински вестиСкопје

Дел од населбата Кисела Вода денеска без вода

Без вода денеска од 11:30 часот се корисниците од улиците „Георги Димитров“ и „Вера Јоциќ“ во населбата Кисела Вода.

Back to top button
Close
Close