ОпштествоСкопје

Дел од Бутел и селото Добри Дол утре без струја

Корисниците од улиците „Бутелска“, „Призренска“, „Галичник“, обиколницата Бутел и околината, како и корисниците од улицата „30“ и „Љуботенски Пат“ во Општина Бутел утре од 8:10 до 15:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Скопје, 16 февруари 2020 (МИА) – Корисниците од улиците „Бутелска“, „Призренска“, „Галичник“, обиколницата Бутел и околината, како и корисниците од улицата „30“ и „Љуботенски Пат“ во Општина Бутел утре од 8:10 до 15:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Од 8:30 до 15:30 часот, без струја ќе бидат и дел од корисниците од село Добри Дол.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, причина за прекинот во напојувањето со електрична енергија е изведувањето планирани технички зафати во дистрибутивната мрежа од страна на екипи на ЕВН Македонија АД. вј/мч/

Back to top button
Close
Close