Korrespondentë MKDPartitë politikePolitikëZgjedhje parlamentare 2020

Deklaratë e sekretarit të përgjithshëm të LSDM-së, Lupço Nikollovski pas votimit në Zgjedhjet parlamentare (embargo deri në ora 21

Kriva Pallankë, 15 korrik 2020 (MIA) - Sekretari i përgjithshëm i LSDM-së Lupço Nikollovski ushtroi të drejtën e tij të votimit në vendvotimin 0939, në shkollën "Joakim Kërçkovski" në Kriva Pallankë.

EMBARGO PËR PUBLIKIM DERI NË ORA 21

Kriva Pallankë, 15 korrik 2020 (MIA) – Sekretari i përgjithshëm i LSDM-së Lupço Nikollovski ushtroi të drejtën e tij të votimit në vendvotimin 0939, në shkollën “Joakim Kërçkovski” në Kriva Pallankë.

“Sot, së bashku me bashkëqytetarët e tjerë, unë ushtrova të drejtën time për të votuar dhe jam i kënaqur që gjithçka po zhvillohet në kushte të rrepta të sigurisë, duke respektuar të gjitha protokollet dhe jemi të lumtur të zbatojmë të gjitha masat që sigurojnë votim 100 për qind të sigurt dhe jam i bindur që qytetarët sot do të marrin vendimin e duhur, vendimin e së ardhmes dhe të për të ardhmen, për të gjithë gjeneratat tona të ardhshme”, tha Nikollovski sot pas votimit.

Ai theksoi se është i bindur që qytetarët do të marrin vendimin për të vazhduar në një rrugë të sigurt, por jo edhe të rrezikshme. mb/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close