0_Maqedoni.PortalLink i drejtpërdrejtëShoqëriVideo

Deklaratë e ministrit Boçvarski (drejtpërdrejtë)

Deklaratë e ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski i cili në pikën vaksinuese në Shtip do ta marrë dozën e parë të vaksinës kundër Kovid-19.

Back to top button
Close
Close