0_Web_AktualeEkonomiLink i drejtpërdrejtë

Deklaratë e ministrit Boçvarski dhe kryetarit të Berovës, Pekevski (drejtpërdrejtë)

Изјави на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и градоначалникот на општина Берово, Звонко Пекевски по извршениот увид на реконструкција на патниот правец до село Двориште, кој се реализира преку проектот за „Поврзување на општините со локални патишта“. 

Berovë, 12 qershor 2021 (MIA) – Deklaratë e ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski dhe kryetarit të Komunës së Berovës, Zvonko Pekevski pas inspektimit të rindërtimit të rruga për në fshatin Dvorisht, e cila realizohet përmes projektit për “Ndërlidhje e komunave me rrugët lokale”.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close