0_Maqedoni.PortalLink i drejtpërdrejtëShoqëri

Deklaratë e ministres së Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska

Konferencë për shtyp e ministres së Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska, drejtorit të SHM “Setu Mihajlo Pupin”, Dimitar Gjorgjiev dhe drejtorët e përgjithshëm të kompanive SHA Elektranët e Maqedonisë së Veriut, LIBERTI SHA Shkup, Rade Konçar SHPK, MASAK SOLUTION SHPK dhe PrimePoint SHPK Shkup me rastin e nënshkrimit të Marrëveshjes për bashkëpunim në arsimin e dyfishtë.

Shkup, 23 prill 2021 (MIA) – Konferencë për shtyp e ministres së Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska, drejtorit të SHM “Setu Mihajlo Pupin”, Dimitar Gjorgjiev dhe drejtorët e përgjithshëm të kompanive SHA Elektranët e Maqedonisë së Veriut, LIBERTI SHA Shkup, Rade Konçar SHPK, MASAK SOLUTION SHPK dhe PrimePoint SHPK Shkup me rastin e nënshkrimit të Marrëveshjes për bashkëpunim në arsimin e dyfishtë.

Back to top button
Close
Close