0_Web_AktualeShoqëriVideo deklaratë

Deklaratë e ministres Milla Carovska (drejtpërdrejtë)

Deklaratë e ministres së Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska pas takimit me profesorë universitarë kushtuar draft- konceptit të propozuar për arsimin fillor.

Back to top button
Close
Close