0_Maqedoni.PortalPolitikëShoqëri

Deklaratë e ministres Carovska pas takimit me arsimtarët e shkollave fillore (drejtpërdrejtë)

Deklaratë e ministres së Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska pas takimit me arsimtarët e shkollave fillore për draft- konceptin e propozuar.

Back to top button
Close
Close