0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë MKDPartitë politikePolitikëVideo deklaratëZgjedhje parlamentare 2020

Deklaratë e kryetarit të LSDM-së Zoran Zaev pas votimit në Zgjedhjet parlamentare (embargo deri në orën 21)

Kryetari i LSDM-së dhe bartës i listës së kandidatëve të LSDM-së dhe koalicionit "Mundemi" në NJZ 4, Zoran Zaev votoi në vendvotimin 1730 në SHF "Nikolla Vapcarov" në Strumicë.

Strumicë, 15 korrik 2020 (MIA) – Kryetari i LSDM-së dhe bartës i listës së kandidatëve të LSDM-së dhe koalicionit “Mundemi” në NJZ 4, Zoran Zaev votoi në vendvotimin 1730 në SHF “Nikolla Vapcarov” në Strumicë.

“Me të vërtetë, këto janë zgjedhje shumë më ndryshme se kurdoherë, por nuk janë më pak të rëndësishme. Janë shumë të rëndësishme për shkak se me rezultatin nga këto zgjedhje do të mësojmë në cilën pozitë, si do t’ia dalim për katër vitet e ardhshme dhe natyrisht si do të jetë jeta e qytetarëve në katër vitet e ardhshme. Besoj se me fushatën tonë pozitive dhe promovuese arritëm t’i sigurojmë dhe t’i bindim qytetarët se koalicioni i kryesuar nga LSDM-ja, koalicioni ‘Mundemi’, është ai të cilin e pret mbështetje e madhe”, ka thënë lideri i LSDM-së Zoran Zaev ku e realizoi të drejtën e votës së bashku me bashkëshorten e tij Zorica. rt/fb/

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close