0_Web_Ballina - SllajderEkonomiVideo deklaratë

Deklaratë e kryeministrit Zaev dhe ministrave Bekteshi dhe Nuredini (drejtpërdrejtë)

Deklarata të kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrave të Ekonomisë dhe Mjedisit të Jetesës dhe Planifikimit Hapësinor, Kreshnik Bekteshi dhe Naser Nuredini pas lëshimit zyrtar në përdorim të termocentralit fotovoltaik në fshatin Tenovë, komuna e Bërvenicës.

Tetovë, 22 prill 2021 (MIA) – Deklarata të kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrave të Ekonomisë dhe Mjedisit të Jetesës dhe Planifikimit Hapësinor, Kreshnik Bekteshi dhe Naser Nuredini pas lëshimit zyrtar në përdorim të termocentralit fotovoltaik në fshatin Tenovë, komuna e Bërvenicës.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close