Politikë

Deklarata të MPJ Osmani dhe euroambasadorit Gir (drejtpërdrejtë)

Deklarata të ministrit të Punëve të Jashtme, Bujar Osmani dhe euroambasadorit Dejvid Gir.

Back to top button
Close
Close