PolitikëVideo deklaratë

Deklarata të ministrit Dimitrov dhe ambasadores amerikane Bërnz (drejtpërdrejtë)

Deklaratë e ministrit për Punë të Jashtme, Nikolla Popovski dhe ambasadores së SHBA-së në vend, Kejt Mari Bërnz, pas deponimit të instrumentit për ratifikim të Marrëveshjes Veriatlantike në Departamentin amerikan të shtetit.

Shkup, 27 mars 2020 (MIA) – Deklaratë e ministrit për Punë të Jashtme, Nikolla Popovski dhe ambasadores së SHBA-së në vend, Kejt Mari Bërnz, pas deponimit të instrumentit për ratifikim të Marrëveshjes Veriatlantike në Departamentin amerikan të shtetit.

Back to top button
Close
Close