0_Web_AktualeLink i drejtpërdrejtëPolitikë

Deklarata të ministres Shekerinska dhe ambasadores Gallouej (drejtpërdrejtë)

Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinsla dhe ambasadorja e Mbretërisë së Bashkuar, Rejçell Gallouej do të japin deklarata kushtuar bashkëpunimit në mbrojtje midis dy vendeve.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close