0_Web_AktualeShoqëri

Deklarata të ministres Carovska dhe zëvendësministrit Shabani (drejtpërdrejtë)

Deklarata të ministres dhe zëvendësministrit të Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska dhe Arafat Shabani para takimeve konsultative me përfaqësues të kompanive, vetëqeverisjes lokale dhe shkollave të mesme.

Back to top button
Close
Close