0_Maqedoni.PortalLink i drejtpërdrejtëPolitikë

Deklarata të kryeministrit Zaev dhe nënsekretarit amerikan Kraç (drejtpërdrejtë)

Kryeministri Zoran Zaev dhe nënsekretari për rritje ekonomike, energji dhe mjedis jetësor në Qeverinë e SHBA-së sot nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi për siguri të teknologjive 5G.

Back to top button
Close
Close