0_Maqedoni.PortalEkonomiLink i drejtpërdrejtë

Deklarata të kryeministrit Zaev dhe drejtorit të Drejtorisë së ZZHTI, Despotovski (drejtpërdrejtë)

Kryeministri Zoran Zaev dhe drejtori i Drejtorisë për zona Zhvillimore Teknologjike Industriale, Jovan Despotovski do ta vizitojnë kompaninë amerikane për prodhimin e komponentëve elektronike "Kemet Eelektroniks".

Shkup, 23 prill 2021 (MIA) – Kryeministri Zoran Zaev dhe drejtori i Drejtorisë për zona Zhvillimore Teknologjike Industriale, Jovan Despotovski do ta vizitojnë kompaninë amerikane për prodhimin e komponentëve elektronike “Kemet Eelektroniks”.
 

Back to top button
Close
Close