Link i drejtpërdrejtëShkupShoqëri

Deklarata të Carovskës dhe Bogdanoviqit (drejtpërdrejtë)

Deklarata të ministres së Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska dhe kryetarit të komunës Qendër, Sasha Bogdanoviq pas mbikëqyrjes së krahut të dytë të rikonstruuar të tualeteve në ShFK “11 Tetori”.

Shkup, 12 maj 2021 (MIA)- Deklarata të ministres së Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska dhe kryetarit të komunës Qendër, Sasha Bogdanoviq pas mbikëqyrjes së krahut të dytë të rikonstruuar të tualeteve në ShFK “11 Tetori”.

Back to top button
Close
Close