0_Web_AktualeBiznis.SlajderEkonomiLink i drejtpërdrejtë

Deklarata të Boçvarskit dhe Shuklevës me rastin e nënshkrimit të Marrëveshjes për rindërtimin e trafos Manastir-2 (drejtpërdrejtë)

Deklarata të ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski dhe drejtores së përgjithshme të SHA MEPSOO, Eva Shukleva me rastin e nënshkrimit të Marrëveshjes për rindërtimin e trafos Manastir-2.

Back to top button
Close
Close